Vremea în Brăila

Prognoza meteo pe 15 zile Braila, jud. Braila

Precipitațiile din satelit

Harta precipitatiilor

copyright 2021 EUMETSAT

Despre prognoza Brăila

Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în Brăila, jud. Braila, temperatura minimă a nopții fiind cea mai joasă valoare ce se va înregistra de la apusul soarelui până la răsărit. Dacă vreți sa aflați valoarea prognozată a vitezei vîntului în Brăila precum și direcția acestuia trebuie să duceți cursorul mouseului deasupra prognozei pentru vint și să așteptați o secundă. Starea actuala a vremii a fost inregistrata la stația meteorologica din Brăila.

Meteo Brăila - info prognoză

Prognoza vremii pentru municipiul Brăila din judetul Braila are o precizie de 95% pentru primele 3 zile. Prognoza este valabilă atat pentru Braila cât și pentru localități învecinate cu municipiul, precum Insuratei, Ianca, Faurei .

Vremea.ro vă prezintă starea vremii pentru localitatea dumneavoastră precum și prognoza meteo pentru următoarele zile de toamna. Aflați dintr-o privire, printr-o interfață grafică prietenoasă, care este temperatura curentă, precum și alte date ale stației meteo, precum umiditatea, presiunea atmosferică și viteza vântului. Prognoza Vremea.ro se bazează pe modelul numeric Global Forecast System (GFS).

© 2022 Toate drepturile rezervate Vremea.ro Contact